Privacy verklaring

Privacy verklaring Kleertjes & Zo

Versie geldig vanaf 25-5-2018 (i.v.m. in werking treden van de AVG)

 

Privacyverklaring omtrent verwerking van persoonsgegevens

Kleertjes & Zo, gevestigd aan Peulenplein 4a te Hardinxveld-Giessendam, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 

Contactgegevens:

Kleertjes & Zo

Peulenplein 4a

3371 XV

Hardinxveld-Giessendam

0184-679401

www.kleertjesenzo.com

info@kleertjesenzo.com

 

1.Kleertjes & Zo, gevestigd aan Peulenplein 4a te Hardinxveld-Giessendam,  respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

2.Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Ook gebruiken wij uw gegevens voor het verzenden van onze inspiratiemails en aanbiedingen en om u te informeren over eventuele wijzigingen. Dit privacyreglement is van toepassing op alle activiteiten van webshop www.kleertjesenzo.com en de stenen winkel aan het Peulenplein 4a

3.Kleertjes & Zo verkoopt uw gegevens niet.Wij zullen uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en  uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

4.Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij Kleertjes & Zo. Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan.

5.Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Kleertjes & Zo, dan kunt u ons een e-mail sturen. Wij helpen u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen.

6.Google analytics  “Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op Uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in Uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.”

7. Melding autoriteit persoonsgegevens.Wanneer er ondanks de door ons getroffen beveiligingsmaatregelen onverhoopt een inbreuk op onze beveiliging plaatsvindt, en die inbreuk leidt tot (de kans op) aanzienlijk ernstige nadelige gevolgen voor de bescherming van jouw persoonsgegevens, wordt de Autoriteit Persoonsgegevens hiervan op de hoogte gesteld.

8. Melding aan betrokkene. Wanneer er ondanks de door ons getroffen beveiligingsmaatregelen onverhoopt een inbreuk op onze beveiliging plaatsvindt, en die inbreuk leidt tot (de kans op) aanzienlijk ernstige nadelige gevolgen voor de bescherming van jouw persoonsgegevens, wordt je hiervan op de hoogte gesteld, indien je als betrokkene kan worden gekwalificeerd.

9.Wij raden je aan deze verklaring frequent te raadplegen, in verband met eventuele wijzigingen.

© 2014 - 2020 Kleertjes & Zo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel