Ruilen en retourneren

U kunt artikelen, die u heeft  besteld via onze webshop ruilen voor een ander artikel of terug sturen. Dit kan tot 14 dagen na ontvangst van uw aankopen.  Na 14 dagen verloopt het retourrecht.

Artikelen gekocht met korting tot 39%  kunnen niet meer geretourneerd, alleen geruild

Artikelen gekocht met 40 % korting of meer kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

Ruilen

U kunt het artikel dat u gekocht heeft ruilen bij ons voor een andere maat of voor een  ander artikel.

A. U kunt het artikel kostenloos ruilen in onze winkel. Informeert u van te voren of het artikel dat uw zou willen hebben ook in de winkel is.

B. U bestelt het vervangende artikel en vermeldt in het vak voor opmerkingen dat u een artikel wilt ruilen. U vermeldt hierbij ook om welk artikel het gaat, in welke maat, kleur, etc.  Het om te ruilen artikel stuurt u samen met  ons retrourformulier terug naar onderstaand retouradres.  Zodra wij uw retour hebben ontvangen zullen wij het vervangende artikel naar u opsturen.  Vult u wel aub het gehele retourformulier in dat u bij uw bestelling vind.  

Retourneren

Artikelen die niet passen of  op een andere manier niet aan uw verwachtingen voldoen kunt u tot 14 dagen na ontvangst aan ons retour sturen. Dit kan alleen als de kleding niet is gedragen (uitsluitend gepast) en er de originele kaartjes aan zitten. U dient eerst een retourformuier aan te vragen via info@kleertjesenzo.com en het hele retourformulier in te vullen en dit bij uw bestelling te doen. U kunt het gefrankeerd sturen naar onderstaand retouradres. U ontvangt het bedrag van uw retour gestuurde artikel binnen enkele dagen op uw bankrekening. Zonder retourformulier of onvoldoende gefrankeerd, dan zullen wij uw zending niet in behandeling nemen.

Retouradres:

Kleertjes & Zo
Buitendams 533
3371 BK Hardinxveld-Giessendam.

Wij zijn op zondag en maandag gesloten!

© 2014 - 2024 Kleertjes & Zo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel