Ruilen en retourneren

U kunt artikelen, die u heeft  besteld via onze webshop ruilen voor een ander artikel of terug sturen. Dit kan tot 5 dagen na ontvangst van uw aankopen.  Na 5 dagen verloopt het retourrecht.

Artikelen gekocht met korting tot 39%  kunnen niet meer geretourneerd, alleen geruild

Artikelen gekocht met 40 % korting of meer kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

Ruilen

U kunt het artikel dat u gekocht heeft ruilen bij ons voor een andere maat of voor een  ander artikel.

A. U kunt het artikel kostenloos ruilen in onze winkel. Informeert u van te voren of het artikel dat uw zou willen hebben ook in de winkel is.

B. U bestelt het vervangende artikel en vermeldt in het vak voor opmerkingen dat u een artikel wilt ruilen. U vermeldt hierbij ook om welk artikel het gaat, in welke maat, kleur, etc.  Het om te ruilen artikel stuurt u samen met  ons retrourformulier terug naar onderstaand retouradres.  Zodra wij uw retour hebben ontvangen zullen wij het vervangende artikel naar u opsturen.  Vult u wel aub het gehele retourformulier in dat u bij uw bestelling vind.  

Retourneren

Artikelen die niet passen of  op een andere manier niet aan uw verwachtingen voldoen kunt u tot 5 dagen na ontvangst aan ons retour sturen. Dit kan alleen als de kleding niet is gedragen (uitsluitend gepast) en er de originele kaartjes aan zitten. U dient eerst een retourformuier aan te vragen via info@kleertjesenzo.com en het hele retourformulier in te vullen en dit bij uw bestelling te doen. U kunt het gefrankeerd sturen naar onderstaand retouradres. U ontvangt het bedrag van uw retour gestuurde artikel binnen enkele dagen op uw bankrekening. Zonder retourformulier of onvoldoende gefrankeerd, dan zullen wij uw zending niet in behandeling nemen.

Retouradres:

Kleertjes & Zo
Peulenplein 4a
3371 XV Hardinxveld-Giessendam.

Wij zijn op zondag en maandag gesloten!

© 2014 - 2022 Kleertjes & Zo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel