OVER ONS

 

Aangenaam!

In februari 2009 is Kleertjes & Zo gestart met de verkoop van nieuwe kinderkleding van mooie kwaliteit. Naast de nieuwe kinderkleding verkoopt Kleertjes & Zo ook zorgvuldig geselecteerde gebruikte baby-en kinderkleding.

Om het plaatje compleet te maken zijn we ook gestart met de verkoop van mooie beenmode en leuke accessoires.

Kraamkadootjes en alle bijbehorende accessoires ontbreken ook niet aan het assortiment.

In augustus 2010 zijn we verhuisd naar Peulenplein 4a in Hardinxveld-Giessendam. Een winkelpand, gelegen langs de doorgaande weg (Peulenlaan) en met gratis (!) parkeerplaatsen voor de deur.

In december 2014 kwam hierbij de Webshop, waardoor we nu voor nog veel meer mensen bereikbaar zijn.

Knus, gezellig en persoonlijk. Deze sfeer past bij onze 'stenen' winkel. Het is onze wens dat ook de webshopbezoekers iets van die sfeer zullen proeven... U bent hartelijk welkom!

Kleertjes & Zo doet haar uiterste best om een prachtige collectie baby- en kinderkleding aan te bieden. Elk seizoen stellen we onze collectie zo samen dat er voor al onze klanten wel iets leuks te vinden is. Belangrijke dingen waar wij tijdens het inkopen rekening mee houden:

* Waar en hoe wordt de kleding gemaakt?
* Wat vinden onze klanten belangrijk?
* Kunnen we de merken onderling combineren?
* Op zoek naar passende accessoires.

We merken dat we bij alle onderwerpen eigenlijk steeds weer bij een belangrijk punt komen, waar veel van afhangt: de prijs. De prijs is dus een belangrijk onderwerp. En we hoeven niet te vragen wat u daar van vindt, want u voelt dát nu juist in uw portemonee.

Een eerlijke prijs....
Als wij op inkoop gaan, kijken we niet alleen of de artikelen er leuk en mooi uitzien, maar in de eerste plaats vinden wij het erg belangrijk dat de artikelen op een goede, eerlijke manier geproduceerd worden. De naaister in de kledingfabriek heeft recht op een eerlijk loon. 

Leuk en toch voordelig...
Kinderen groeien en hebben daardoor veel kleding nodig. Voor veel ouders is het een uitdaging om de kinderen er leuk uit te laten zien. Wij denken met u mee en verkopen daarom merken zoals LEVV, Jubel, Sturdy, Bellaire, Quapi en Tygo & Vito. Leuk en toch heel betaalbaar!

Waar voor je geld...
En soms ben je op zoek naar iets speciaals.
Een speciaal 'pak' voor een speciaal moment! Ook hiervoor kun je bij Kleertjes & Zo slagen.
We verkopen prachtige collecties kleding van merken die er alles aan doen om uw speciale moment aan te kleden.
Van onder andere Le Chic, Nobell en Mayoral, net even iets meer. 
In het voorjaar verkopen we ook de feestcollectie van Gymp (maat 92-152). Heel exclusief. Aan deze jurken en 'pakken' hangt zeker een prijskaartje, maar ze zijn dan ook heel geschikt voor heel speciale momenten.
En voor de kleintjes zijn de merken Gymp en Tutto Picollo bijzonder leuk.

© 2014 - 2024 Kleertjes & Zo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel